You have been here,welcome.Want to go Home or Follow
♥ Salmiah Idrus ♥

Entries Owner Buddieys
Welcome speech said


Assalamualaikum ! Salmiah Idrus speaking , Welcome to my own blog. Hope you enjoy at here. And please come again .





Talk at C-Box



Let's Ask.fm


Big Claps !

Basecode: Izyanyancinnamon
Full edit: ♥ Salmiah Idrus ♥










perasaan ini epis0d 3 ...

Salam pembace sekalian,, aQ harap ary nyh k0wg sume 0keyh ye but law x 0keyh tu buat-2 la 0keyh eh... da lame aQ xupdate cite pasal "pasaan ini "kan.. last aQ updated adelah "pasaan ini epis0d 2"..0keyh-2 ary nyh aQ nak sambung dan taj0k nye ialah "perasaan ini epis0d 3".. s0 h0pe enj0y =D
Susahkan untuk kite lupe kan sese0rang yang dah lame stay dalam hati kite kan ... walaupun dye tak pernah taw yang kite nyh minat dengan kat dye... apetah lagi lelaki tu kawan kite dan kite p0wn taw yang lelaki tu xakan menganggap kite lebih dari se0wang kawan... s0 aQ da buat keputusan dan cube untuk terime hakikat,, lagi p0wn maybe tahun depan kite0wg sume akan bepecah s0 aQ akan cube t0k melupekan dye... aQ p0wn da x nak la layan sanat perasaan nyh tak0t-2 melarat la pulak,,, tapi makin aQ cube unt0k melupakan dye makin susah plak... but xpela insya-allah mungkin masa dapat t0long aQ kan,,,mase tu kan bergerak s0 pape p0wn akan b0leh berubah dengan sekelip mate jerk... actually sekarang nyh p0wn aQ malas la nak pikir pasal perasaan-2 sume lagi p0wn kakak aQ da banyak kali bagi nasihat,, dye kate sekarang nyh bukan mase nye untuk aQ melayan perasaan.. dan aQ rase ade bet0l nye gak kan... n aQ rase buang mase jerk nak pikir kan perasaan yang aQ rase cam remeh temeh je... huhu !!
0keyh aQ caw dulu ... samb0ng n nantikan update dari sambungan cerite nyh yang bertaj0k "perasaan ini epis0d 4" keyh.. see y0u at the next update... 

Labels: